Skip to main content

Goed gevoel actie

bloemenvandeteler

Kalverliefde is
Koe en kalfje lekker langer samen

Kalverliefde is biologische melk van koeien die het kalfje na de geboorte bij zich mogen houden. Om melk te kunnen geven krijgt een koe ieder jaar een kalfje, dat meestal direct na de geboorte wordt weggehaald. Bij Kalverliefde mogen de kalfjes lekker langer bij hun moeder blijven. Zo worden ze groot en sterk dankzij de melk en liefde van hun mama. Hierdoor blijft er wel minder melk over voor de boer om te verkopen, maar van wat er over blijft maken we heerlijke, verse, biologische melk. Die melk smaakt net zo lekker als normale melk, maar geeft je wel een goed gevoel.

Gratis Kalverliefde melk proberen

Speciaal voor de lancering van Kalverliefde Melk op dierendag ontvangen alle klanten van bloemenvandeteler van 4 oktober t/m 4 november een flyer in de verzenddoos van hun bestelling. Met deze flyer mag je gratis Kalverliefde melk proberen, om te kijken of je er ook een goed gevoel van krijgt :).

Lever je kassabon in

Vul het actieformulier hieronder in. Vergeet niet je kassabon met daarop het aankoopbedrag en een foto van de flyer te uploaden!

Lees hier de actievoorwaarden


    Upload hier je kassabon:

    Upload hier een foto van je flyer: